IKT tanácsadók, akik megoldják a godíuszi csomókat
mood

Tagok

Jelenlegi tagok ABC sorrendben:

ComSolution Unternehmensberatungs-GmbH

Guglgasse 15/4b/3
1110 WIEN

Tanácsadás IT- biztonsági és IT- irányítási területen. Emellett hagyományos IT tanácsadási szakágakkal is foglalkozunk, mint stratégiaalkotás, szervezés, tervezés (beleértve a mérnöki munkát) és implementáció menedzsmentet.

METADAT IT-Beratungs- und Entwicklungs-GmbH

Simmeringer Hauptstraße 24
A-1110 WIEN

Tanácsadás az IKT infrastruktúrák területén, különös tekintettel a szélessávú hálózatokra.Tanácsadás és szoftverfejlesztés a jogi informatika területén különös tekintettel a jogi információs rendszerekre.

OTY Startel Kft

Nagybanyai ut 8
H-1025 BUDAPEST

Tanácsadás a jogi szakértői rendszerek területén, a jogi dokumentumok modellezése, IT rendszerek és termékek biztonságának jogi megfelelőség vizsgálata, elektronikus aláírás használattal kapcsolatos szabályozás (nemzeti és európai szinten), tanácsadás adatvédelmi kérdésekben.

Pabisch Ilse e.U.

Akaziengasse 35-37
A-1230 WIEN

T.B.D.

Pyllox Datensysteme Consulting GmbH

Davidgasse 85-89/2
1100 WIEN

Menedzsment támogatás az IKT stratégia lehetőségeit illetően, átszervezések és kontrolling. Nemzetközi értékesítési tevékenység kiépítésének támogatása, vállalat felvásárlások segítése, és technológiák marketingje.

TCC Tele Communication Consulting Paul Träxler

Franz-Groiß-Gasse 25
A-2293 MARCHEGG

Tanácsadás távközlési hálózatok kialakításában, működtetésében, IKT stratégiák fejlesztése, IKT infrastruktúrák kiépítése és menedzselése, IKT tréning.

© ICT-META Consulting EEIG 2013