IKT tanácsadók, akik megoldják a godíuszi csomókat
mood

Tagfelvétel

ICT-META egy …

... nemzetközi tanácsadói és K+F platform, mely 2007-ben jött létre. Az Európai Gazdasági Érdekközösség minden tagvállalata a know-how, illetve az emberi és anyagi erőforrások tekintetében egységes vállalatként jelenik meg a piacon. Jelenleg  5 osztrák és 1 magyar vállalat alkotja, 25 alkalmazottal és éves szinten 3 millió euró összegű összesített árbevétellel rendelkezik. A szolgáltatási profilunkat elsősorban az IKT infrastruktúra, IT biztonság, mobil alkalmazások, jogi informatika adja. Ügyfeleink jellemzően nagy költségvetésű szervezetek (különböző hatóságok, szállítmányozók és ipari szereplők).

Az ICT-META keres ...

Olyan szilárd pénzügyi háttérrel rendelkező IKT tanácsadói területen működő kis és középvállalkozásokat, melyek részt kívánnak venni közös feladatok megvalósításában, így különösen olyanokat, amelyek konzorcium keretében kívánnak együttműködni (pl. különböző EU-s programokban). Problémamegoldó szakértőket szintén szívesen látunk tagjaink sorában, akik az ICT-META-t használják a tanácsadás terjesztéséhez, kiegészítve ezzel saját fő üzleti tevékenységüket. Mindenesetre csapatmunkára való hajlandóság is szükséges, elfogadva  hogy a csoport haszna prioritást élvez az egyéni haszonnal szemben.

Az ICT-META elvárja tagjaitól...

... rendelkezzenek a szükséges emberi erőforrásokkal a közös projektekhez

... nyitottságot arra, hogy saját projektekbe bevonjon más ICT-META tagokat

... alapvető képességek és kompetenicák (pl. Szakmai felkészültség, üzleti megalapozottság) meglétét.

Az ICT-META ajánlata ...

... hozzáférés olyan projektekhez, melyek általában nem elérhetőek a kis- és közép-vállalkozások számára, lehetőség formális elvárásoknak való megfelelésre (cég mérete, forgalom) különösen közbeszerzéseken, beleértve az EU-s pályázatokat is;

... olyan ismert és megbízható erőforrások halmaza a csoportban, amelyeket a saját projektekhez lehet integrálni

... hozzáférés a tagok piacaihoz;… egy plusz lehetőség a tag saját tevékenységének reklámozására

... lehetőség a K+F eredmények piaci bevezetésére.

Tagsági jelentkezés:

office@ict-meta.eu

© ICT-META Consulting EEIG 2013